Back to All Events

Europe: Nuff Said (Antwerp)

  • 126 Driekoningenstraat Berchem, Vlaanderen, 2600 Belgium (map)

‘NUFF SAID 13 mei 2016 – editie 70

'Nuff Said. Kruispunt van livemuziek, comedy en gesproken woord. Waar je de stad ziet. Voorbij het benoemen. Voorbij wat morgen hip is. Met funkboat on acid BRZZVLL als immer legendarisch huisorkest. Master of ceremony Johan Petit als koning van het vasttapijt en het berkenwoud. Komt dat zien!

HENK RIJCKAERT draait al een tijdje mee in het Vlaamse humorcircuit. Hij mag zichzelf intussen rekenen tot de club van absolute smaakmakers. Ook als tv-gezicht heeft hij zijn strepen verdiend. Zo was hij onder andere te zien in ‘De Schuur van Scheire’, ‘Zonde van de Zendtijd’ en ‘Scheire en de Schepping’. 

DREA D’NUR (VS) is een hardwerkende moeder van vijf kinderen met een prachtige soulstem. Haar muziek bevat Marleyesque reggae, Buffalo style funk en teksten die sociaal en politiek geïnspireerd zijn. Drea begon te zingen in de kerk toen ze 4 was. Op haar 21 begon ze met schrijven, opnemen en optreden. Vandaag heeft ze vier albums uit en heeft ze op verschillende podia in de VS en daarbuiten gestaan. 

FREEK VIELEN (NL) studeerde in 2007 af aan de opleiding Woordkunst van het Herman Teirlinck Instituut in Antwerpen. Aanvankelijk werkte hij voornamelijk als radiodocumentairemaker bij Radio 1 (NPS) en Radio 6 (VPRO). Sinds 2010 is hij echter voornamelijk werkzaam in het theater en dat afwisselend als maker, speler, schrijver, regisseur of in een combinatie van een paar van die functies.

NICK DOODY (VK) is een internationale comedian. Al in de jaren ’90 trad hij op als stand-upper. Toen nog een student, inmiddels een meester. In de tussentijd stond hij in de finale van de Britse televisiecompetitie ‘So You Think You’re Funny?’ en op verschillende podia wereldwijd. 
“This is simply the best unadulterated, gimmick-free hour of pure stand-up.” - Chortle

-----------

Reserveren aangeraden: ccberchem@stad.antwerpen.be / 03 286 88 20

vvk: 10 euro | kassa: 12 euro, Click here for tickets

Volgende editie: 7 okt 2016

www.nuffsaid.be

Earlier Event: May 5
EOP Honors Convocation
Later Event: May 14
Europe: Nuff Said (Genk)